23 augusti 2014

Engelsk lakrits

Tycker ni om engelsk lakrits? Det gör inte jag ..Det är faktiskt det absolut sista godiset jag stoppar i mig. Jag tycker att det är rentav äckligt.. Men det här tyget däremot är jag väldigt förtjust i :-)

IMG_4928 IMG_4930IMG_4931 IMG_4933

Det fina ekologiska tyget kommer från Jny design.

Imorgon ska Max på 5-års kalas och den här tunikan är presenten. Hoppas hon gillar den. Inte första gången jag syr något då Max ska på kalas, och knappast den sista heller. Jag tycker det är mycket roligare och enklare att sy något personligt till födelsedagsbarnet istället för att köpa något. Max går inte alltid med på det såklart.. Ibland vill han beställa själv vad han ska ge.. Beror lite på vilken kompis det är. Men ibland kan vi kompromissa :-)

Hösten och den första flunssan kom på besök förresten.. Inte så farligt egentligen då jag har semester hela nästa vecka, så vi hinner vila upp oss. Max är frisk, men jag och Theo snorar i kapp.

Ha en skön lördag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Ninette sa...

Vilken lyx att bjuda era barn på kalas när man får så där fina presenter! jättefin!

Anonym sa...

Jag kan ordna ett kalas genast åt er! Den tunikan skulle passa hos oss. Vad roligt att få hemgjorda presenter som ingen annan har, som är gjorda endast för mig. Det är säkert en extra glad 5 åring som har kalas idag.

Marina

Juanita sa...

Vilken underbar tunika! Mina barn brukar ibland också ge ngt hemsytt som gåva. Det brukar vara uppskattat! Men så här fina tunikor åstadkommer jag nog inte -tyvärr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...