25 augusti 2014

“Han ser ut som tarzan”

Min säng blev invaderad i natt. Av två sprattlande barn. Jag kunde inte sova, och började fundera på att imorgon ska jag nog sy ett par leggings till Theo av den där leopardtygbiten som jag hittade i stuvlådan på Jättirätti för ett tag sen. Men jag fick inte sömn och inte tanken ur huvudet, så steg upp och gjorde det genast :-) Jag har ju ändå semester, eller kanske “symester” eftersom det går undan vid symaskinerna just nu. (Det var Anna Neah som kom på det uttrycket, hon syr dom mest ljuvliga klänningarna och bor på ett underbart ställe!)

Nå, när jag en gång var uppe mitt i natten så passade jag på att äta lite grynost och googlade lite hotell i Helsingfors. Kanske vi tar en tur dit i slutet av veckan. Jag har ju iallafall semester och Max hade hotell som önskemål.:-)

IMG_4953

Här ser ni lite från den nya verandan också. Är lite fix kvar sen ska jag nog visa mera. Stolen målade jag GUL i somras.

IMG_4943 IMG_4942

Jag hade egentligen tänkt sy en tubtop till mig själv av detta tyget, men eftersom den säsongen ändå är slut och Theo behöver sköna innebyxor så blev det så här. Max beställde också genast egna tartzantajts :-) Mera leggings till pojkarna!

Ha en bra måndag! Nu ska vi äta en lite sen frukost och sen ska det städas lite..

Kram, Lotta

2 kommentarer:

Kamomilla sa...

Härliga!! Riktigt coola :)

Linn Jung sa...

Jee! Superfina!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...