06 oktober 2014

Nornäs

Hösten är här och det blev visst lite bloggpaus igen.. Det var så mycket med alla nya små människor (två kusiner föddes inom en vecka!) och vardagen kom emot. Men idag har jag en ledig dag och fick äntligen tid att fotografera lite här hemma och sätta mig ner med en kopp kaffe vid datorn. En annan orsak till att jag kanske tappade gnistan lite, var att jag aldrig fick något svar från Fabriken angående eventuellt medlemskap. Men nu såg jag att dom har slutat, så det var det.. Synd.. Under helgen som gick hade vi gäster och träffades några gamla klasskompisar hemma hos oss. Det var en mycket lyckad helg och även om inte allas barn var med hela tiden så gick det livat till. (Vid det här laget har vi som träffats mest skapat tio härliga ungar, vissa redan vuxna :-) )

 IMG_5281

Så bra med en ledig dag idag också :-) Även om den inte varit så speciellt ledig hittills.. Dagen började med att Max skulle till förskolan, sen gick jag och Theo lite på loppis, sen förde jag honom till dagisfotograferingen. Då vi kommit hem kom en kompis och hennes dotter på besök för att hämta en beställning och sen då vi hämtat Max så åkte vi till Åbo för att fixa mitt busskort (som jag kunde ha gjort här nära oss fick jag veta..), sen åkte vi till bibban och väl hemma var det en del att ordna, för om en par timmar ska vi få gäster igen :-) Så fullt upp med andra ord.

IMG_5282

Förra veckan då Peter var hemma så skaffade vi ett nytt bord Nornäs, från Ikea, som vi funderat på ett tag. Det var mycket bra med många gäster att ha ett större bord. Det har en klaff så är inte så jätte stort hela tiden. Det gamla klaffbordet har fått flytta ner i syrummet. Bordet ska förbli trärent, vi ska bara dra oljevax på.

IMG_5283

Riktigt  nöjda är vi!

Utsidan av huset börjar också ta form, panelen runt verandan är redan uppe. Imorgon kommer Peter hem och sen går det säkert undan. Väntar så på att får bort dom där ställningarna..Lite jobbigt att komma in just nu..

Ha en skön fortsättning på dagen och veckan!

Kram, Lotta

1 kommentar:

kotimeidän sa...

Kauniit kuvat viihtyisästä kodistanne! Syysiloja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...