12 oktober 2014

Tedags hos tant Ninette – bookrelease!

Igår var jag på boksläpp av Ninette och Camillas fina bok “Tedags hos tant Ninette.” Mycket folk, positiv trevlig stämning och färgsprakande såklart. Men det visste jag ju redan :-) Bläddrade som hastigast igenom den fina boken och kommer att återkomma till den många gånger då inspirationen går på sparlåga. Tror även att denna bok kan rädda många gråmulna höstdagar för många. Köpte mig ett exemplar och vill du göra det samma så kan du kolla in på deras bloggar och se mera. Så glad då det finns människor som lyckas göra sin dröm till verkligen och dessutom med ett så fint resultat! Och vilken positiv energi Ninette och Camilla sprider omkring sig :-) (Klicka på namnen så kommer du till deras bloggar.)

IMG_5333

Några böcker på väg hem till sina nya ägare.

IMG_5338

Ninette och Camilla (som blev lite ofokuserad.. :-) )

IMG_5331

Ninettes härliga pysselrum.

IMG_5329

Hemma hos Ninette kan man bara sitta och titta omkring sig och se en massa kreativa lösningar och fina grejer.

IMG_5323

Jag hade med mig en pysselburk som present :-) Hoppas innehållet kommer till användning. Och burken också för den delen.

Det var första gången jag var på bookrelease men knappast den sista!

Gårdagen fortsatte också väldigt bra med middagsgäster hemma hos oss. Peter hade lagat världens godaste trerätters middag och vi satt och åt och njöt hela tiden medan barnen lekte snällt :-) Alltid trevligt med nya bekantskaper att umgås med. Våra barn går på samma dagis och familjen bor på gångavstånd från oss. Var nog inte sista gången vi träffades :-) Nästa gång ska vi bjuda på korvsoppa för att inte sätta ribban så högt (har läst någonstans att då man bjuder hem folk första gången så ska man bjuda på något anspråkslöst för att kanske få en inbjudan tillbaka. Nu blev det verkligen inte så denna gång men jag hoppas att våra gäster ändå tar det med ro :-) Inte så ofta vi har gäster och då tycker vi att det är kul med lite extra. Med en kock i huset är det lite svårt att hålla det enkelt..

Peter är ute just nu och håller på med fasaden. Ska försöka ta lite bilder också så småningom bara ställningarna börjar tas ner. Jag har också deltagit lite idag och målat väggen vid dörren för att vi ska få bort ställningarna där så fort som möjligt. Med god tur händer det i morgon och också utebelysningen borde fixas då. Så skönt att det här projektet nu rör på sig!

Ha en skön söndag!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

Roligt att träffas igen!! :) tack för att du kom!

Kamomilla sa...

Roligt att träffas igen!! :) tack för att du kom!

Ninette sa...

Det var jätteroligt att du kom, och tusen tack för den fina presenten! Den står redan uppe på pysselbordet och väntar på att användas alternativt vara fint pynt en lång tid framöver, för den är ju nästan för fin för att ändra om på! Tack för att du länkade du också! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...