24 juli 2008

Vimplar i Max rum

Vad roligt att så många gillade våra stolar! Själv är jag superförtjust i dom! Har aldrig sett några liknande någonstans! Och nu är de ännu finare med vit (hur länge den nu sen är vit) sits!

Jag sydde för en tid sen vimplar till Max rum! Också ett projekt som jag länge tänkt ta tag i. Symaskinen började förstås strula, så sömmen blev lite skakig, men det syns nu inte så bra.. Jag lyckades ju också tappa bort två vimplar i tvättkorgen.. Är rätt bra på sånt.. Så det blev grönrutiga och prickiga vimplar istället för bara prickiga, och det ble nog bättre så här! Ja, så har jag ju ändrat om i Max rum också! Så här såg det ut förr. Här är lite bilder på hur det såg ut ännu mera förr..



Vill ännu tacka för att så många berömt bröllopsbilderna! Vi hade en otroligt bra fotograf, det gör ju mycket det också! Man märkte knappt att han tog några bilder, och ändå har vi flera hundra stycken! Om någon är intresserad, så kan jag berätta att det var en av mina gamla klasskamrater som sydde min klänning. Vi utgick från ett mönster från Svenska Mönster, som vi ändrade lite på. Jag älskade klänningen! Kände mig som en medeltidsprinsessa! Märkte att mönstret inte finns kvar, tyvärr..

Bilder på kläderna till Max som jag sydde! (jo, fick den andra klar igår, förutom knapparna då) kommer! Men jag vill gärna få dit knapparna först, så det kan ta en stund.. Ska försöka få barnet att agera modell sen också!

Igår var det ju riktigt vackert väder! Då Max skulle sova på eftermiddagen gick jag en sväng, och köpte nyaste Lantliv tidningen! Den var den bästa på länge! Så mycket fint och så mycket bra idéer! En sån där stege tror jag nog att jag ska ta och snickra..

Gick förbi loppisen där vi har våra saker till salu också. Så mycket sålt hade vi inte fått, men jag kunde inte motstå att köpa dessa små salt och pepparkar! Jag vet att det är lite tidigt, men jag har lite börjat samla små grejer till ett kommande kök, eller/och till lekstugan för Max.. Såna här små pärlor hittar man ju inte varje dag!


Visst är de söta?


Jag ställde brickan bredvid ett vanligt dricksglas, för att man ska se hur små de är!

Nu får vi ju hoppas sen att Max kommer att tycka att det är roligt att leka hem och kök.. Annars kanske det kommer någon annan liten någon gång som tycker det.. Och en docksäng har Max ju också fått. Den köpte jag på loppis i våras! Vit blev den igår! Och varför skulle inte en pojke kunna ha en docksäng? Han kan väl ha den som garage om han inte vill ha dockor i den.. Men nallar måste ju också få sova någonstans! Jag målade också hyllan som jag hittade på loppis för en tid sen. Tänkte ju också att den skulle flytta till lekstugan, men den får nog bli prydnasdhylla någon annanstans fram till det. En blå korg fick jag också klar målad. Tycker om att måla små grejer - går så snabbt! Fast jag har en hel del stora grejer som egentligen borde målas.. Köksbordet och bänkarna är ännu inte klara.. Men Peter kommer hem idag, så då kan vi med gemensamma krafter ta tag i penslarna!

Ha en skön dag allihopa!

11 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Fint det blev i Max rum. Dina vimplar var jättefina. Visst är det kul att måla lite mindre saker då går det så fort.

Kram Ullis

Sunells sa...

Så mysigt rum er Max har! Vimplarna blev jätte fina. Jag har också sytt vimplar fast i brunt med vita prickar på:)
Njut av denna sommarvärmen, underbart!

Kram Katariina

Levindas Värld sa...

Vimplar tycker jag är så dekorativa och söta. Är ute efter ett par själv men har inte hittat dem än :)

Sött sovrum han har!

kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

MEN så fina vimplarna blev. Jag gillar både färgen och att det är olika mönster:)

Kram Annica

karofina sa...

max rum är så harmoniskt o fint, älskar det! och vimplarna blev ju exemplariska! supersöta!

du får ju allt ta och visa upp allt du målat! *vill se*

kram på dig!

Anna-Paulina sa...

hejsan. Tack = ). Dom där vimplarna var jätte söta, jätte fint i olika mönster på tygerna. Och stolarna vart ju jätte fina i vit sits. Har också massor av små projekt och stora som borde hinnas med. Fina bröllopsbilder också. Kram

Linda sa...

Vad fint det blev med vimplarna, underbara färger!

Vi bokade en ospec. resa så därför gick det nog som det gick, har åkt ospec. tidigare men aldirg fått det så här dåligt.. Men det blev bra till slut! :-)

Trevlig helg, Hoppas du hinner med många stunder i solen, Kram Linda

Mjuka sa...

Hej vännen
mina pojkar har också en vitmålad docksäng i två våningar. Den lille trodde att han kunde lägga sig i den på andra våningen så den gick sönder. Nu tjänstgör den som förvaring till alla utklädningskläder :-) Vi har också en miljon målningsprojekt, som aldrig blir klara. Puh va varmt det är:
kramar M

Vardagstugg sa...

Blev ju jättebra!

Ha en trevlig helg!

Annelie

Anonym sa...

Hej! Ljuvlig blog du har. Så fint Max rum blev (du verkar vara en riktig hejare på inredning : )

Får jag locka dig på ett besök i Mosters inredningsbod i Pargas?

www.mostersinredningsbod.blogspot.com

Välkommen!!

Anonym sa...

Ta en tur till Mosters det rekomenderar jag varmt. Där finns en massa att fynda.
De bjuder dessutom på kaffe alltid när de har öppet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...